Editorial Image

Het lekkerste gebak van Dijkman!

Genieten wordt pas echt een feest als het iets lekkers is waarvan de smaak nog lang in het geheugen blijft hangen. Dijkman en zijn enthousiaste team doen dagelijks hun best om in te haken op de wensen van de fijnproevende consument. Want tegenwoordig is er steeds meer vraag naar kleinere stuks en lekker gevarieerd.    | appel carree ongezoet  | appel rondo  | kersen rondo  | spaanse appel punt  | roombroodje  | roomcroissant  | vruchtenvlaaitje met of zonder slagroom  | aardbeienvlaaitje met of zonder slagroom *  | kersenvlaaitje ongezoet  | bosvruchten vlaaitje met of zonder slagroom  | cristoffelvlaaitje  | moorkop  | slagroomsoes    | slagroom punt  | mokkaslagroom punt  | schwarzwalderkirsch punt  | citroenbavaroise gebak  | aardbeibavaroise gebak  | african dream bavaroise gebak  | berenklauw met slagroom  | korst schelp met slagroom  | slagroomsoes ongezoet  | hazelnootcreme schuimgebak  | advokaat creme gebak  | caramel schuim gebak  | witte pater

DijkmanDijkmanDe Echte Bakker
© 2024 Dijkman