Specialiteiten   

Hieronder staan een aantal van onze lekkere specialiteiten. Wij zijn continu bezig met product- en smaakontwikkeling waardoor onze specialiteiten van tijd tot tijd kunnen verschillen. Je bent dan ook van harte welkom in onze winkel of webshop om de nu geldende specialiteiten te bekijken en te bestellen.

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Roggebrood

Wij maken ons roggebrood volgens een meer dan 100 jaar oud recept. Het roggemeel en volkorenmeel zorgen voor een voedzaam brood vol vezels.    Het roggemeel halen wij van molen de Hoop en we hergebruiken brood dat aan het eind van de dag overblijft.

Beschuit

Bij beschuit denken de meeste mensen toch snel aan een bepaald merk. Maar bij echt lekker beschuit? Of als u met iemand een beschuitje wilt eten, mag dat beschuitje dan óók lekker zijn?    Wij durven best te stellen dat wij het lekkerste beschuitje bakken. Kom gerust eens proeven, want wat is er nou lekkerder dan ’s morgens vroeg een vers gebakken beschuitje met heerlijke verse aardbeien te delen?

Krentenwegge

Kijk.. Hier zijn wij trots op!  Onze Achterhoekse specialiteit, boordevol krenten en rozijnen.  Onze krentewegge is lekker maar ook erg voedzaam.  Ze zijn te verkrijgen per 4 plakken

Saucijzenbroodjes

Een echt lekker saucijzenbroodje moet voldoen aan enkele simpele eisen. Supervers en lekker gekruid gehakt en een mooie krokante en lekkere bladerdeeg korst. Probeer onze saucijzenbroodjes eens, en u zult geen andere meer willen.        Onze saucijzenbroodjes zijn:  Lekker sappig, smeuïg en heerlijk krokant. Kijk, dat maken wij: het lekkerste saucijzenbroodje van 's-Heerenberg

Witte bollen

De lekkerste witte bollen van bakkerij Dijkman 's Heerenberg  Onze witte bollen zijn één van onze specialiteiten. Elke dag met zorg en aandacht gebakken. Ze zijn daardoor niet alleen dezelfde dag lekker mals, maar ook de volgende dag (en de dag er na) overheerlijk.        Lekker, lekkerder, lekkerst!  Witte bollen zijn in ons land enorm populair, u heeft dan vast wel eens een witte bol gegeten, maar wist u ook dat zo'n wit bolletje een beleving kan zijn? Vraag er eens naar in onze winkel, wij laten u graag de allerlekkerste witte bol proeven!

DijkmanDijkmanDe Echte Bakker
© 2024 Dijkman