Dijkman
De Echte Bakker

Specialiteiten

Wij zijn trots op onze specialiteiten. Dat maakt ons uniek, en daar komen wij graag vroeg ons bed voor uit. Maak hieronder een keuze uit onze specialiteiten. Wij wensen u een smakelijk bezoek.

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Roggebrood-Dijkman

Roggebrood

Wij maken ons roggebrood volgens een meer dan 100 jaar oud recept. Het roggemeel en volkorenmeel zorgen voor een voedzaam brood vol vezels.

Het roggemeel halen wij van molen de Hoop en we hergebruiken brood dat aan het eind van de dag overblijft. 

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meerzadenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Het lekkerste beschuit

Het lekkerste beschuit van bakkerij Dijkman 's Heerenberg

Bij beschuit denken de meeste mensen toch snel aan een bepaald merk. Maar bij echt lekker beschuit? Of als u met iemand een beschuitje wilt eten, mag dat beschuitje dan óók lekker zijn?

Wij durven best te stellen dat wij het lekkerste beschuitje bakken. Kom gerust eens proeven, want wat is er nou lekkerder dan ’s morgens vroeg een vers gebakken beschuitje met heerlijke verse aardbeien te delen?

Krentewegge

Krentewegge van bakkerij Dijkman 's Heerenberg

Kijk.. Hier zijn wij trots op!
Onze Achterhoekse specialiteit, boordevol krenten en rozijnen.
Onze krentewegge is lekker maar ook erg voedzaam.
Ze zijn te verkrijgen per 4 plakken

 

Speciale gelegenheid?
Heeft u een speciale gelegenheid? Wij bieden u de mogelijkheid om een krentenwegge van 1 mtr door heel Nederland te versturen. Neem hiervoor contact op met onze winkel

IMG0933-1

Roggebrood

Roggebrood van Echte Bakker Dijkman 's Heerenberg

Eén van onze meeste verkochte producten is eigengemaakt roggebrood. Niet voor niets leveren wij ons roggebrood ook aan collega bakkers. Het geheim van ons roggebrood zit het in de eenvoud; eerlijke verse producten met een passie voor het vak.

 

Zeer voedzaam
Roggebrood is een zeer voedzaam product bereid uit gebakken deeg, water, zout, tarwezemelen. Een plakje roggebrood levert maar liefst 15 % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan voedingsvezels en ijzer op. Eet smakelijk!

Witte bollen

De lekkerste witte bollen van bakkerij Dijkman 's Heerenberg

Onze witte bollen zijn één van onze specialiteiten. Elke dag met zorg en aandacht gebakken. Ze zijn daardoor niet alleen dezelfde dag lekker mals, maar ook de volgende dag (en de dag er na) overheerlijk.

 

Lekker, lekkerder, lekkerst!
Witte bollen zijn in ons land enorm populair, u heeft dan vast wel eens een witte bol gegeten, maar wist u ook dat zo'n wit bolletje een beleving kan zijn? Vraag er eens naar in onze winkel, wij laten u graag de allerlekkerste witte bol proeven!

Saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes, de lekkerste van 's Heerenberg

Een echt lekker saucijzenbroodje moet voldoen aan enkele simpele eisen. Supervers en lekker gekruid gehakt en een mooie krokante en lekkere bladerdeeg korst. Probeer onze saucijzenbroodjes eens, en u zult geen andere meer willen.

 

Onze saucijzenbroodjes zijn:
Lekker sappig, smeuïg en heerlijk krokant. Kijk, dat maken wij: het lekkerste saucijzenbroodje van 's-Heerenberg

Smeuïg, lekker krokant, supervers

Dijkman, De Echte Bakker

Molenpoortstraat 2
7041 BG 's Heerenberg
0314661320
maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten