Dijkman
De Echte Bakker

Los gebak

Het lekkerste gebak van Dijkman!

Genieten wordt pas echt een feest als het iets lekkers is waarvan de smaak nog lang in het geheugen blijft hangen. Dijkman en zijn enthousiaste team doen dagelijks hun best om in te haken op de wensen van de fijnproevende consument. Want tegenwoordig is er steeds meer vraag naar kleinere stuks en lekker gevarieerd.

  • appel carree ongezoet
  • appel rondo
  • kersen rondo
  • appel punt
  • spaanse appel punt
  • puddingbroodje
  • pudding croissant
  • vruchtenvlaaitje met of zonder slagroom
  • aardbeienvlaaitjemet of zonder slagroom *
  • kersenvlaaitje met of zonder slagroom
  • kersenvlaaitje ongezoet
  • bosvruchten vlaaitje met of zonder slagroom
  • cristoffelvlaaitje
  • moorkop
  • slagroomsoes
  • bananen soes

* Alleen in het seizoen

  • slagroom punt
  • mokkaslagroom punt
  • schwarzwalderkirsch punt
  • perzik/maracuja kwarkpunt
  • citroenkwark punt
  • aardbeienkwark punt
  • african dream
  • roomkwark met kersen punt
  • berenklauw met slagroom
  • korst schelp met slagroom
  • mokkaslagroom stam
  • slagroom stam
  • slagroomsoes ongezoet
  • aardbeien slof (seizoen)
  • hazelnootcreme schuimgebak
  • advokaat creme gebak
  • caramel schuim gebak
  • witte pater

Dijkman, De Echte Bakker

Molenpoortstraat 2
7041BG 's Heerenberg
0314661320
maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten